Atelier voor alle herstellingen van juwelen

Zoekt u een juwelier voor herstellingen van juwelen in Tongeren? Kies dan voor het vakmanschap van Goudsmid Christel Moens. In ons eigen atelier zijn de herstellingen van uw juwelen in goede - of beter - in gouden handen. Uw sieraden worden er met de grootste zorg en precisie hersteld.

Restauratie van juwelen

Uw gouden of zilveren juwelen zijn aan restauratie toe? Geen probleem, want Goudsmid Christel Moens is ook een expert in het polijsten, rodineren, vergulden, verzilveren, … van al uw gouden en zilveren juwelen.

Eigen ontwerpen

Een exclusief ontwerp voor een uniek gouden of zilveren juweel in gedachten? Voor uzelf of om uw geliefde of dierbare te verrassen? Goudsmid Christel Moens werkt uw idee of schets nauwkeurig uit. U kan in onze zaak in Tongeren ook terecht voor rouwjuwelen, persoonlijke trouwringen en allerlei andere juwelen op maat. Laat u alvast inspireren door onze prachtige collecties juwelen of bekijk de websites van onze huismerken. Hebt u nog vragen over herstellingen van juwelen? Of wil u uw ideeën met ons bespreken? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder.