Unieke juwelen op maat

Wil u juwelen op maat in Tongeren vinden? Ontdek dan de unieke ontwerpen en creaties juwelen van Goudsmid Christel Moens.

Met precisie en passie

Uzelf, uw geliefde of dierbare verrassen met een uniek gouden of zilveren juweel? Nooit gebrek aan inspiratie bij Goudsmid Christel Moens in Tongeren. Uw ideeën (bijvoorbeeld op basis van uw hobby’s of sterrenbeeld) zetten we met de meeste zorg om in een schets en ontwerp, waarna we uw juweel met de grootste precisie en passie vervaardigen. U kan op Goudsmid Christel Moens ook beroep doen voor het ontwerpen van persoonlijke trouwringen en rouwjuwelen.

Transformeren van oude juwelen

Voor gouden of zilveren juwelen die u zelden draagt maar die toch een grote emotionele waarde hebben, is transformatie dé perfecte oplossing. Naast een complete transformatie waarbij uw juweel volledig wordt omgesmolten om er een nieuw juweel van te vervaardigen volgens uw ontwerp, is ook zetwerk een mogelijkheid. Uw juweel wordt dan naar keuze bezet met edelstenen, halfedelstenen of diamanten.

Laat u inspireren

De meeste eigen creaties en transformaties van juwelen worden door Christel Moens met de hand vervaardigd. Voor sommige ontwerpen is echter gietwerk meer aangewezen. Het eindresultaat is echter steeds exclusief en uniek, net zoals uzelf. Laat u alvast inspireren door onze collecties juwelen of bekijk de links met huismerken. Wil u meer informatie over juwelen op maat of herstellingen van juwelen? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u!